DöNERLAND EMMELOORD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dönerland Emmeloord. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:20 Het eten was zeker de moeite waard, jammer dat ze wat te laat waren... volgende keer proberen we het gewoon weer
20 sep 2022 om 19:50 3 x kapsalon besteld met groente, bij bezorging bleek in géén 1 kapsalon groente te zitten, direct gebeld en kregen nw kapsalon met groente bezorgd, keurig opgelost maar vind het erg jammer dat de groente in een los bakje zit, vlg mij hoort dit erop!
18 sep 2022 om 19:56 Was weer heerlijk
12 sep 2022 om 10:20 We hadden een kapsalon die was wel aardig. We hadden ook een Turkse pizza waar wel tomaat tussen zat terwijl dat niet besteld was en er zat ook een takje in. De patat die we er los bij hadden besteld was heel weinig en doorbakken.. helaas
10 sep 2022 om 21:38 Denk je een lekkere kapsalon te bestellen met kip, lekker klaargemaakt en liefde erin.. nee je krijgt bakje plastic met patat zo hard als beton en kip waar net de veren af zijn gehaald (ja zo rauw), en bezorgtijd was ook op zun Antilliaans ..
10 sep 2022 om 21:30 Eten was zeer slecht, zat zelfs rauwe kip in me broodje kipdöner, kapsalon van me maatje was ook niet te haggelen. voor de rest was de bezorgtijd hetzelfde als altijd duurde veel te lang
3 sep 2022 om 12:38 Koude Turkse pizza’s…. Wat een drama
2 sep 2022 om 20:22 Vandaag nog nooit zo slecht eten gehad...vlees droog en taai...patat koud...broodje döner en een middel kapsalon..zo de container in gegooid....fail
27 aug 2022 om 19:51 Geweldig lekker weer
23 aug 2022 om 20:51 Duurde heel lang voor het eten binnen was. Wel weer erg lekker eten! Aan de smaak ligt het niet.
21 aug 2022 om 22:23 Had kapsalon zonder ui besteld en zat ui bij, en de chickenwings waren gewoon koud. Normaal is altijd goed!
21 aug 2022 om 21:47 Goed en smakelijk eten!! Zeer stipt op tijd bezorgd!!! In één woord: SUPER!!!!