DöNERLAND EMMELOORD

DöNERLAND EMMELOORD Turkse Pizza Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dönerland Emmeloord. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:25 Bezorging duurde 2x zolang als beloofd en de saus mistte.
15 mei 2022 om 15:30 beter kunnen opmerking goed lezen voor dag je eten bezorgen .
14 mei 2022 om 6:42 Top
13 mei 2022 om 22:31 Salade bij kapsalon viel erg tegen. Shoarma was erg pittig. Patat was slapjes. Gaan er niet weer bestellen
10 mei 2022 om 19:45 De Turkse pizza's waren lekker alleen de kip was niet naar mijn smaak.
9 mei 2022 om 5:41 Op broodje zat weinig vlees erop .ensalade
28 apr 2022 om 20:02 Beetje jammer dat de pizza op z'n kantje bezorgd werdt..alles was dus van de pizza afgegleden....
27 apr 2022 om 19:25 Eten was deze keer karig, zal vast druk zijn geweest. Normaal is het prima, maar deze keer bakjes halfvol (kapsalon) en salades niet compleet zoals besteld. Tevens was de bezorgtijd twee maal langer dan opgegeven.
27 apr 2022 om 19:05 Ik heb het eten om 1700 besteld en kwam meer dan 2 kwartier te laat aan. Gelukkig was het eten nog warm! Maar als je 5 min later bent oke maar 2 jwartier later gaat me wat te ver!
27 apr 2022 om 0:51 Eten kwam een uur te laat, kwaliteit van het eten was oké. Wel kregen we wat eten extra/excuses werden aangeboden
26 apr 2022 om 20:59 Bezorgtijd zou 46 minuten zijn. Werd na drie kwartier gebeld dat het door drukte langer zou gaan duren. Uiteindelijk ruim een uur geworden maar we hebben wel lekker gegeten verder. Kan een keer gebeuren hoor.
26 apr 2022 om 20:49 Duurde 1,5 uur terwijl de app aangaf binnen 45 min te bezorgen. Communicatie loopt via app erg slecht